lauantai 24. marraskuuta 2012

MY DAY

Juu, eli eilen en saanukkaan sitä napakorua, koska lävistäjä oli lähteny Virroille tekemään tatuointia eikä sitten ois ehtiny mua rei'ittämään. Mutta sitten mun päivästä!


Eli lähettiin junalla Tamperetta kohti klo 10.38 (: Parhaassa seurassa tietenki<3

Shoppailtiin siinä sit aikamme(:

Ja sit mäkkiin läskeileen(:

 Otin happy mealin kananugeteilla, ranskalaisilla ja juomalla + suklaapirtelön<3 

Unohdin mun pankkikortin mäkkäriin! Iski paniikki Ginalla kun ostin noita farkkuja! Onneksi oli käteistäkin mukana(: Käytiin kysymässä jäikö se sinne ja siellähän se oli(:

...
Sit saatiin Tiia kuvioihin(:
   
JA MAISA!

 Ja Heli also joined us<3


Siinä sitte tsekkailtii koskikeskusta(:

Oli muuttunu ihan oudoks! En osannu ollenkaa olla siel ku se oli nii erilaine :O

Sit puol kuudelta lähettiin vaeltaan takas rautatieasemalle(:

Ja sit paluumatkalle<3

Tällasta sit tarttu mukaan:

rakkausfarkut ginalta<3 16.95€

Peitevoidetta 
3.95€/kpl GinaTricot

Pinnejä Glitteristä 3.50€


Pääkallopaita 
14.95€ GinaTricot

Samispaita ft Elli<3
4.95€ H&M

Silkkitipat pidennyksiin
12€ Cybershop


Oli paras päivä ikinä<3 tack så mycket kaikille naiset (:::

8 kommenttia:

  1. pientä panostusta tuohon kameran käyttöön. harjotus tekee mestarin. ärsyttävää kattoa, kun tarkennukset päin helvettiä. rakentavaa kritiikkiä. ei mitään henkilökohtasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, pitääpi opetella vielä, sain sen tos iha vähän aikaa sitten et ei oo viel ehtiny perehtyä.

      Poista
  2. ps. tää fontti.......

    VastaaPoista
  3. Onnittelut! Sinulle on myönnetty Maailman Paskin Blogi -palkinto! Syitä on niin monia, etten niitä kaikkia tässä luettele, mutta mainittakoon esimerkkinä muutama asia.
    Mäkkireissut eivät kiinnosta. Eikä muutenkaan mitäänsanomaton luettelointi "tässä kaveri 1, tässä kaveri 2, tässä kaveri 3...."
    Sun uudet farkut näyttää niin epäkiinnostavilta ku mahollista rötköttämässä sängyn päällä. Tai oikeastaan se palanen mitä päätit kuvata niistä. Mieluummin katselisin noitakin farkkuja vaikka nettikaupasta, jossa ne sentään näkee kokonaan ja ehkä jopa mallin päällä.
    Ja voi että, olinki jo pitkään miettiny mistä ostaisin tavallisia pinnejä! Kiva että viitit ilmottaa tommosetki maailman tärkeimmät ostokset.

    Okei, eli kirjota jostain mikä on sun omaa. Ja voishan sitä tieten miettiä että miksi kukaan lukis tätä tekstiä, kiinnostaako ketään muuta ku sua ja mukana olleita nähdä kuvia teijän ranskalaisista ja kokiksista.

    Tosin en nyt tiiä onko tää koko blogi pilaa, ainaki tästä postauksesta, blogin nimestä ja tästä väkinäisestä englanninkäytöstä vaikkei sitä osata edes kirjoittaa päättelin niin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ikävää jos oot tota mieltä. Mä en kirjota tätä miellyttääkseni muita. Tietysti ois kiva tietää mitä mun sitten pitäis kirjottaa jotta pitäisin hyvää blogia? kritisoida homoja? kertoa mielipiteeni pullan koostumuksesta? jotain tosi maailmanlaajuista ja sitten saada kritiikkiä siitä että mulla on lapsellinen ja paska maailmankuva. ei kiitos.

      Poista
  4. hyvä anonyyminä sanoo:D:D:D:D tee ite paremmin ??? blogit on erilaisii, ei ne kaikki voi miellyttää kaikkia. ei tarvii lukee tätä jos on sun mielestä kuraa - eltsu

    VastaaPoista